Наши партнеры

MenuAaB sikrer sig hollandsk forsvarer

Dansk fodbold

AaB har fået fingrene i hollænderen Steve Olfers, der skifter til ålborgenserne fra Sparta Rotterdam på en etårig aftale.

AaB har sikret sig den 25-årige hollandske forsvarsspiller Steve Olfers, der skifter fra Sparta Rotterdam. Olfers har underskrevet en etårig kontrakt med ålborgenserne, hvori man har lavet en option på yderligere to år.

”Inden for den seneste uge havde vi fået snævret feltet ind til tre spillere, som vi mente, ville kunne forstærke vores trup på den position, som vi har søgt. Af disse tre spillere har Steve Olfers været vores klare førsteprioritet, hvorfor det naturligvis er glædeligt, at en aftale er kommet på plads,” fortalte sportsdirektør Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

”Steve har stor erfaring fra højt niveau i Holland, og så kan han spille både den centrale defensive midtbaneplads, i midterforsvaret og i højre forsvarsside, hvorfor han dækker præcis den profil, som vi har ønsket at tilknytte,” forklarede Jakobsen.

Olfers, der får tildelt trøjenummer 6, deltog allerede i formiddagens træning. Han kan allerede få debut for nordjyderne på mandag, hvor FC Nordsjælland gæster Aalborg Stadion.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu