Наши партнеры

MenuAaB sikrede fjerde sejr på stribe

Dansk fodbold

Den udsatte SAS Liga-kamp mellem AaB og FC Nordsjælland blev afviklet her til aften. Måltavlen viste længe 0-0, men i sidste instans sørgede Andreas Johansson for samtlige tre point til AaB.

Her til aften havde både AaB og FC Nordsjælland muligheden for at kravle op på andenpladsen i SAS Ligaen. Holdene mødes i den kamp, som var blevet udsat, grundet Jonathan Richters lynulykke.

Første halvleg på Energi Nord Arena var meget jævnbyrdig, og begge mandskaber spillede teknisk god fodbold, men de store chancer udeblev.

I anden halvleg foretog AaB en offensiv indskiftning i form af Ronnie Schwartz, som medførte en række muligheder, men hjemmeholdet havde problemer med at passere nordsjællændernes målmand.

FCN’s nyindkøb Tobias Mikkelsen fik sin debut for det unge mandskab, da han med godt ti minutter tilbage, blev skiftet ind.

Bedst som man troede, at mandskaberne ville dele pointene i porten, dukkede svenske Andreas Johansson op på en dødbold.

Anders Due sparkede frispark, hvor bolden ramte en i muren, hvorefter den røg videre hen til en FCN-spiller, som ikke formåede at sparke bolden ud af farezonen. I stedet røg bolden direkte hen i fødderne på Johansson, som resolut sendte læderet i netmaskerne til slutresultatet 1-0.

Med sejren rykker AaB op på SAS Ligaens andenplads, mens FC Nordsjælland må stille sig tilfredse med fjerdepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu