AaB nedlagde tamme Brøndby

Brøndby fremviste uinspireret og sløvt angrebsspil, da de på Brøndby Stadion tabte 2-0 til AaB, som grundlagde sejren efter kun tre minutter.

Det lignede et træt Brøndbyhold som i SAS Ligaens fjerde runde tog imod AaB på Brøndby Stadion. Måske var hjemmeholdet i virkeligheden heller ikke rigtigt vågne, i hvert fald kom de utroligt skidt fra start.

Efter blot tre minutter steg Andreas Johansson nemlig til vejrs på et hjørnespark og headede bolden ind i et tomt mål, efter Stephan Andersen var kommet på mellemhånd.

Efter scoringen fik Brøndby aldrig gang i kombinationsspillet, og det var i det hele taget en noget rodet omgang fodbold, som de to hold præsterede.

Første halvleg forløb uden de store målchancer, og Brøndby kunne bedst bruge pausen til at prøve at komme ud af tomgangen.

Efter pausen kom hjemmeholdet ud med mere tempo og gejst, og det førte til hjemmeholdets indtil videre bedste afslutning da Thomas Rasmussen fra kanten af feltet udførte et af sine velkendte langskud. Desværre for Brøndby strøg bolden på overliggeren og ud i spil igen.

Gejsten efter pauseteen forstummede hurtigt igen for hjemmeholdet, men alligevel var Stefan Gislason tæt på at heade et udlignende mål i kassen, men bolden strøg tæt forbi fjerneste målstolpe.

Udeholdet AaB stod godt på banen og gav ikke meget plads fra sig, og når de bevægede sig over Brøndby banehalvdel var det mere direkte og effektivt end det hjemmeholdet præsterede.

Med ti minutter igen lykkedes det for AaB at lukke kampen, da Jeppe Curth blev sendt afsted på højrekanten, hvorfra han kunne servere bolden til en fremadstomende Anders Due, der køligt satte bolden ind.

Brøndby formåede fortsat ikke at spille sammenhængende angrebsspil, og derfor kom AaB’s føring ikke i fare.

AaB kunne dermed tage hjem til Nordjylland med en 2-0-sejr i bagagen, efter en rodet og ikke særlig ophidsende fodboldkamp. Sejren betyder for AaB at de har seks point for tre kampe, mens resultatet for Brøndby betyder at de for fire kampe kun har netop fire point.