Наши партнеры

MenuAaB leverede sensationen

Champions League

AaB leverede et af dansk fodbolds største resultater, da de her til aften formåede at få uafgjort mod de forsvarende mestre på selveste Old Trafford. Michael Jakobsen og Jeppe Curth scorede for AaB.

AaB havde inden opgøret allerede sikret sig avancement til UEFA Cuppen, og Manchester United var allerede kvalificeret til ottendedelsfinalerne. De forsvarende mestre startede også klart bedst, og efter allerede tre minutter bragte Carlos Tevez værterne i front, og på det tidspunkt lignede det ikke et AaB-mandskab, der ville få noget med hjem fra England. United brændte dog derefter flere store chancer, og det holdt AaB inde i kampen.

Efter en halv times spil skete det så. Michael Jakobsen på et fantastisk hovedstød efter et frispark af Anders Due, der var en af AaB’s bedste på Old Trafford. I første halvlegs tillægstid kom de danske mestre også foran, da Anders Due servicerede Jeppe Curth, der også på et flot hovedstød kunne sende AaB til pausen med en 2-1-føring.

Manchester United og Wayne Rooney fik dog udlignet den føring hurtigt i anden halvleg, og de engelske mestre havde flere gode forsøg på Karim Zaza, der igen stod en fantastisk kamp i AaB-målet. Uniteds store pres mod AaB-målet gav dog ikke pote, og dermed fik Allan Kuhn sin tolvte kamp som AaB-chef uden nederlag.

I gruppens anden kamp besejrede Celtic på hjemmebane Villarreal med 2-0 efter mål af Shaun Maloney og Aiden McGeady. Maloney gav skotterne en perfekt start, da han efter et kvarters spil bragte dem i front, og efter en halv times spil fik udeholdets Guillermo Franco direkte rødt kort, og det gav mere plads til Celtic. Den plads udnyttede de også, da Aiden McGeady kort før pausen fordoblede føringen.

Med Celtics sejr slutter Manchester United på førstepladsen i puljen et point foran Villarreal, der også er videre. AaB var allerede inden aftenens kampe sluttet som treer i gruppen foran Celtic.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu