Наши партнеры

MenuAaB-lejren: Vi brænder for mange chancer

UEFA Cup

AaB tabte her til aften med 2-0 mod Premier League-klubben Manchester City, som var stjernespækket med blandt andre Robinho på holdkortet. AaB’erne udtaler, at de skulle have udnyttet deres mange chancer bedre, men de mener bestemt ikke, at resultatet var håbløst.

AaB-spillerne mødte i aften deres overmænd, da de krydsede klinger med mægtige Manchester City på udebane. Manchester-mandskabet vandt med 2-0, men AaB formåede trods nederlaget, at skabe en del store muligheder for at bringe sig tilbage i kampen. Det lykkedes dog aldrig, men de mener ikke, at resultatet var håbløst i aften.

AaB-cheftræneren, Magnus Pehrsson, som led sit første nederlag i klubben siden sin tiltrædelse, sagde følgende:

”Det er ikke et håbløst resultat. Vi skaber mange målchancer, så jeg er skuffet over resultatet. Men nu må vi være mere offensive på hjemmebane,” sagde han til TV 2 Sporten og fortsatte:

”De får for mange chancer på kontraløb og standardsituationer, men jeg synes vi fik rettet op på det i anden halvleg.”

Jeppe Curth, som blev indskiftet i anden halvleg, udtalte følgende:

”Manchester Citys spillere var mere aggressive, og de var hurtigere med bolden. Jeg synes ikke, vi var chanceløse, men de var fandeme gode, og derfor står vi nu med et dårligere udgangspunkt end i de tidligere kampe. Det er et stort hold med en masse klassespillere, og når de sprudler, kan man ikke stille meget op. Vi må prøve at give den en skalle på hjemmebane og se, hvad der sker.”

AaB-keeperen Karim Zaza leverede en godkendt indsats, og han sagde efter kampen:

”Jeg synes ikke, vi spillede vores chance i dag. Der manglede et par procenter over hele linjen, og så er det også svært at vinde en fodbold­kamp, hvis du ikke kan score et mål. Jeg synes, vi har chancerne. Det kan vi ikke være tilfredse med, og man skal se noget mere vildskab,” sagde Zaza til TV 2 Sporten og fortsatte:

“0-2 mod et hold, der så hurtigt i dets kontrafase og så hurtigt i dets kombinationsspil, det bliver svært. For vi kan ikke bare løbe frem med hovedet under armen. Der er en forskel på spillere, der koster 150 millioner og så spillere, der koster fem millioner.”

Returopgøret i Aalborg finder sted om en uge.

Læs også:

AaB skuffede i ManchesterKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu