Наши партнеры

MenuAaB-kommentarer efter SAS Liga-triumf

Dansk fodbold

AaB vandt her til aften det danske mesterskab, da de besejrede Brøndby IF 2-0. Vi har samlet en række glade kommentarer fra AaB-lejren.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen:

“Jeg er ikke så meget i tvivl om, at jeg de næste dage vil svæve på en lyserød sky,” sagde Lynge Jakobsen til TV 3+.

“Folk har haft travlt med, at vi har solgt ud, men i stedet er vi den grimme ælling, der er blevet til en flot svane. Nu har vi guld over hele kroppen.”

“Vi har et hold, der har stået sammen som et team. Et team, der har knoklet igennem hele sæsonen, og har fået flere point, end hold, der kan slå tre afleveringer i træk.”

AaB’s giftige angriber Jeppe Curth:

“Det er første gang for mig og første gang for mange af de andre. Det er en fantastisk følelse og en befrielse, at det endelig er lykkedes,” udtalte Jeppe Curth til TV 3+, og indrømmede samtidig, at der nok ville gå noget tid, inden triumfen gik op for spillerne.

“Jeg tror først, at vi forstår det om nogle dage. Nu skal vi have nogle øl og noget champagne,” lød det videre fra den nyslåede guldvinder.

AaB’s assistenttræner Allan Kuhn:

”Vi har taget røven på dem alle sammen. Vi har knoklet og knoklet og knoklet og så står vi her i dag med hele lortet. Det kan ikke være bedre,” udtalte en tydelig rørt Kuhn til TV 3+ umiddelbart efter kampen.

AaB’s cheftræner Erik Hamrén:

“Lige nu er jeg bare en lykkelig mand. Det er så svært at beskrive en følelse. Det er teamwork. Det er teamet, der gør det her. Der er mange, der skal have stor, stor ros, og vi stod sammen om det her,” sagde træneren til TV 3+. Derudover listede han også guld-triumfen på sin livs-top-3, på højde med sin kone og sine børn.

Mesterskabet er kronjydernes første siden 1999. Udover titlen sikrer holdet sig adgang til næste sæsons Champions League-kvalifikation.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu