Наши партнеры

MenuAaB klar til pokalsemifinalen

Dansk fodbold

AaB fortsatte her til aften den fine resultatrække med en udesejr over FC Nordsjælland i Landspokalturneringen, og er dermed klar til semifinalerne i foråret.

Siden udnævnelsen af Allan Kuhn som midlertidig cheftræner er tingene kun blevet bedre i AaB. Ganske vist har der været langt mellem sejrene, men der er blevet leveret kamp til stregen om de point, man tidligere på sæsonen tabte.

Her til aften fik FC Nordsjælland så lov at mærke forvandlingen, da de blev ekspederet ud af Landspokalen med et 1-2-nederlag på Farum Park. Det startede ellers lovende for hjemmeholdet, der efter 18 minutters fodbold kom foran ved Martin Bernburg efter skidt defensivt arbejde fra AaB.

Stillingen holdt indtil første halvlegs overtid, hvor Michael Jakobsen sendte et lidt billigt straffespark i nettet. Anden halvleg var ingen gave til fodboldsporten, men der blev dog scoret en enkelt gang, da nordjydernes Caca cirka ti minutter før tid scorede kampens afgørende mål.

Dermed er AaB altså at finde under lodtrækningen til semifinalerne sammen med FC København og overraskelsen FC Nordvest. Senere vides det, om det bliver OB eller Brøndby, der gør disse tre hold følgeskab.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu