Наши партнеры

MenuAaB har tocifret underskud

Dansk fodbold

AaB A/S har i dag offentliggjort regnskabet fra første kvartal. Man har præsenteret et underskud på 10,9 millioner kroner. Den store forklaring er, at man ikke har haft den store succes med transferkontoen som i det forgangne år.

AaB har haft en god sæson sportsligt, hvor man både har spillet europæisk fodbold og i går aftes kunne glæde sig over, at have avanceret til pokalfinalen, som spilles mod FC København.

Men når man vender blikket mod klubben regnskab, er tallene røde på bundlinjen. I samme periode sidste år kunne man præsentere et overskud på 3,6 millioner kroner, men i år viser koncernens regnskab et minus på 10,9 millioner.

AaB-direktør, Poul Sørensen, mener, at forklaringen skal findes igennem de manglende spillersalg i denne sæson.

”Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende med underskud, men resultatet for første kvartal er dog i overensstemmelse med forventningerne, og derfor uden negative overraskelser,” forklarer direktøren i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os derimod over, at en række nye tiltag og ændringer har medført, at driften i specielt AaB Konference, AaB College og i AaB-administrationen er forbedret markant,” slutter Sørensen.

Man forventer dog fortsat et årsresultat omkring minus 15 millioner kroner før skat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu