Наши партнеры

MenuAaB har givet Rioch en fyreseddel

Dansk fodbold

AaB har i dag givet cheftræner, Bruce Rioch, en fyreseddel, hvilket betyder, at han forlader nordjyderne med øjeblikkelig virkning. Assistenttræner, Allan Kuhn, bliver midlertidig cheftræner.

AaB ansatte i sommer Bruce Rioch som midlertidig cheftræner, indtil man havde fundet en permanent løsning, som kunne overtage det varme sæde. Tidligere på efteråret meddelte klubben, at Rioch ikke ville få forlænget sin aftale, hvorefter spekulationerne tog fart.

I dag kunne klubben så offentliggøre, at man har afbrudt samarbejdet med Rioch omgående. Dette er blandt andet konsekvensen af de skuffende resultater i SAS Ligaen.

”Kvalifikationen til Champions League lykkedes, mens vi må konstatere, at vores resultater i SAS Ligaen ikke har været tilfredsstillende,” udtaler AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen ifølge klubbens hjemmeside.

”Vi vælger at stoppe nu, fordi vi ikke længere er enige med Bruce Rioch om, hvordan vi bedst sikrer tilfredsstillende resultater i den kommende periode,” siger Lynge Jakobsen.

Klubbens assistenttræner, Allan Kuhn, bliver manden, som skal styre mandskabet frem til nytår.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu