Наши партнеры

MenuAaB forventer tocifret mio. underskud

Dansk fodbold

AaB regner med at offentliggøre et årsregnskab med et underskud på 40 til 45 millioner kroner. Klubbens underskud for de tre første kvartaler lød på 28,1 millioner kroner.

AaB har brugt mange millioner på at forstærke spillertruppen, og det har kunnet mærkes på det samlede underskud, idet man i klubbens seneste regnskab offentliggøre, at man venter et underskud på 40-45 millioner kroner før skat, når årsregnskabet skal gøres op.

Koncernens administrerende direktør Poul Sørensen fortæller, hvilke parametre, der har haft den største indflydelse på dette.

”Som følge af den generelle finanskrise har vi haft lavere omsætning i alle selskabets aktivitetsområder, ligesom en række afviklings- og engangsomkostninger er fremkommet i forbindelse med en generel gennemgang og styrkelse af selskabets økonomifunktion,” siger Poul Sørensen i en pressemeddelelse og uddyber:

”Derudover har væsentlige investeringer i AaB Fodbold både på spillersiden og i organisationen haft betydning, hvilket dog er helt i overensstemmelse med selskabets offensive strategi inden for vores hovedaktivitet.”

AaB kan dog trods alt præsentere en egenkapital på 131 millioner kroner ved afslutningen af tredje kvartal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu