Наши партнеры

MenuAaB-direktør: Jeg har ikke oplevet aftalt spil

Dansk fodbold

DBU’s og Danske Spils rapport omkring aftalt spil i dansk fodbold viste, at 11 procent af de adspurgtes klubber har været involveret i aftalt spil. AaB-direktør, Lynge Jakobsen, har dog ikke oplevet det.

I går blev en rapport udarbejdet for Danske Spil og DBU offentliggjort, hvor sportsdirektører og ledere fra 120 danske klubber var blevet spurgt. Rapporten viser, at 11 procent af de adspurgt kender til klubber, der har været involveret i aftalt spil, mens seks procent kender til spillere, der har leveret sin indsats til at få resultatet den ene eller anden vej.

“Jeg vil så sige, at vi hverken er mellem de seks eller de 11 procent. Og i alle de år jeg immervæk har befundet mig i topfodbolden, har jeg ikke hørt noget som helst omkring aftalt spil,” siger AaBs sportsdirektør, Lynge Jakobsen, til Nordjyske.

“Vi har vel alle hørt om en serie 5-kamp, hvor man har snakket om en kasse øl, men det er også graden af, hvad jeg kender til. Det kan godt ske, at jeg er naiv, men det er ikke noget jeg kan forestille mig i min verden.”

Læs også:

Matchfixing i DanmarkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu