Наши партнеры

MenuAaB-direktør: Historisk budget bruges på forstærkning

Dansk fodbold

Den administrerende direktør i AaB, Poul Sørensen, lægger ikke skjul på, at denne sæsons spillerbudget er det største i klubbens historie. Derfor lover han, at der kommer flere forstærkninger til holdet.

AaB’s spillerbudget er rekord stort i denne sæson, og administrerende direktør Poul Sørensen, forsikrer, at man vil ofre nogle af de 91 millioner kroner, som man tjente på at deltage i Champions League, til spillerindkøb, inden den kommende sæson skydes i gang.

”Der er stadig en del Champions League-penge tilbage, men dem fyrer vi ikke bare af uden omtanke – især ikke i en situation, hvor den finansielle krise gør fremtiden ekstra usikker. Vi får næppe ros af aktionærerne, hvis vi bruger alle pengene på spillerindkøb og så måske er uheldige og alligevel ikke får sportslig succes,” indleder Poul Sørensen til nordjyske.dk, og han fortsætter:

”Faktum er dog, at vores spillerbudget til den kommende sæson er større end nogensinde, og jeg forventer, at der dukker flere nye spillere end Louay Chanko op, men vores filosofi er, at vi vil have det bedst mulige til den lavest mulige pris.”

Klubbens sportsdirektør Lynge Jakobsen udtalte for nyligt, at man er i dialog med en række spillere, men at de på nuværende tidspunkt er sværere at forhandle med.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu