Наши партнеры

MenuAaB bliver på Energi Nord

Dansk fodbold

De danske mestre fra AaB, har ikke tænkt sig at flytte væk fra Aalborg, i tilfældet af at man skulle gå videre til Champions Leagues gruppespil, og dermed vil man blive på Energi Nord Arena, hvor kapaciteten er begrænset.

AaB er tættere på Champions League nogensinde, det er nu kun litauiske Kaunas, som står i vejen for at AaB skulle kunne få hul i gennem til den prestigefyldte turnering.

Men på trods af at, AaB skulle komme i Champions League, så er klubben overbevist om at, de vil blive på deres nuværende stadion, Energi Nord Arena, for at husere deres Champions League-gruppekampe, og det er selvom der kun er plads til 10.500 tilskuere.

”Vi spiller på vores egen hjemmebane. Det er helt sikkert. Vi er i byen, vi brander byen, vi er en del af det. Så vi kan ikke finde på at flytte andre steder hen,” siger formand Per Søndergaard til Ekstra Bladet

AaB kunne nu ellers sikre sig en dobbeltgevinst, ved at man rykkede hele showet 122 kilometer længere syd på, og flytte det til NRGi Park i Århus, men det ønsker man tydeligvis ikke i Aalborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu