Наши партнеры

MenuAaB besejrede knebent Horsens

Dansk fodbold

AaB’s nye cheftræner Magnus Pehrsson fortsatte med at ride videre på sejrsbølgen, da klubben søndag aften hentede en smal 1-0-sejr mod Horsens.

AaB var klart det bedste hold på banen i første halvleg. Derfor var det også ganske fortjent, at Andreas Johansson kunne bringe gæsterne på måltavlen otte minutter før pausen, da svenskeren afsluttede et effektivt kontraangreb på et langskud.

Værterne AC Horsens kom mere med i kampen i anden halvleg, men trods det store pres på de forsvarende danske mestre, lykkedes det ikke holdet at udligne.

Fem minutter før tid gjorde Horsens-angriberen Gilberto Macena det meget svært for hjemmeholdet at udligne, da han blev præsenteret for et direkte rødt kort.

I kampens døende minutter fortsatte de store muligheder for scoringer, men Jeppe Curth i AaB’s ende samt Niels Lodberg i den modsatte ende, manglede begge skarpheden foran målet.

Det knebne 1-0-resultat holdt således hjem, hvilket betyder, at AaB kommer op på SAS Ligaens femteplads. AaB-cheftræner Magnus Pehrsson kunne derved notere sin tredje sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu