Наши партнеры

MenuAaB-angriber færdig i klubben

Dansk fodbold

Den polske angriber Marek Saganowski har været udlejet til AaB i denne sæson. Han ser ud til at forlade klubben, når vi rammer årsskiftet. En af årsagerne er et skænderi med Allan Kuhn.

Da Rade Prica forlod klubben, lejede AaB den polske angriber Saganowski fra Southampton, som var meningen skulle erstatte Prica. Han er aldrig blevet en rigtig succes, med blot fire mål i 22 kampe, og ser nu ud til, at han forlader Aalborg til årsskiftet. Et skænderi med Allan Kuhn op til den vigtig kamp mod Celtic, er også en afgørende del af, hvorfor han forlader klubben.

”Mit mål mod FC København var en god afslutning, og det viste træneren, at det er godt at bruge mig. Efter vores seneste skænderi før kampen mod Celtic, kan jeg nu igen se ham i øjnene. Men jeg er ikke sikker på, hvordan han har det med mig,” lyder det fra Saganowski på Nordjyskes hjemmeside.

Marek Saganowski startede på bænken mod Celtic. Han kom ind, og var med, da AaB vandt 2-1 over det skotske tophold. Ifølge AaB’s sportsdirektør, Lynge Jakobsen, er Saganowski en færdig mand i Aalborg, når efterårssæsonen er færdig, selvom han ikke mener, at spilleren har været en fiasko.

”Til syvende og sidst, så synes jeg nok, at det bliver lidt for dyrt, hvis vi skal beholde ham. Men det er ikke helt endeligt endnu. Jeg synes han er vokset på holdet, og man kan ikke andet end have dyb respekt for den arbejdsindsats, han leverer i hver eneste kamp,” siger Lynge Jakobsen til Nordjyske.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu