Наши партнеры

Menu80 FCK-fans nægtet adgang

UEFA Cup

F.C. København kommer til at mangle hvidklædte tilskuere på lægterne i den svære udebanekamp mod Club Brügge. 80 fans er nægtet adgang til stadion.

Omkring 80 fans, der har taget turen til Belgien er skuffede. Fansene er blevet forment adgang til stadion, og hvis de alligevel skulle prøve at nå ind til kampen, truer belgisk politi med anholdelse.

Problemet opstod pga. gruppen på 80 mand tog til Flandern uden en billet. Det er derfor kun de fans, der har benyttet sig af FCK Away og, som samtidig er registreret, der kommer ind og ser kampen UEFA Cup-kampen i aften. Dette er talsmanden for fanorganisationen ‘Ultras København’ utilfreds med, da organisationen hele tiden har ment, at de kunne købe billetter ved indgangen.

“I flere af FCKs udekampe, har man kunnet registrere sig på dagen, men det er åbenbart ikke tilfældet her i Brugge. Vi har brugt en masse tid og penge på at tage herned, og troede at vi kunne købe billet på dagen, som i de andre af FCKs UEFA Cup-kampe. Vi fik så at vide, at det belgiske politi ikke vil have os rendende omkring stadion, hvis vi ikke har billet,” siger talsmanden for Ultras København til sporten.dk.

FCK’s sikkerhedschef Leif Bjørn, der også befinder sig i Belgien, har realiseret problemet med den billetløse flok, men der er intet han kan gøre:

“Vi har gjort, hvad vi kunne, men vi er i et andet land, og belgisk politi lader sig ikke overtale. Da franske St. Etienne var på besøg for nogle uger siden endte det i masseslagsmål, så denne gang har politiet valgt at holde en stram linie for at undgå ballade,” siger Leif Bjørn.

Han forsikrer fansene om, at man ikke kan købe billetter på stadion i UEFA Cup-kampe, og at informationen har stået på FCK’s hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu