Наши партнеры

Menu52 SAS Liga-spillere har kontraktudløb til sommer

Dansk fodbold

Til sommer vil hele 52 SAS Liga-spillere have kontraktudløb, derfor vil spillerne blive jaget vildt, når vi om to uger træder ind i år 2009.

Ved næste år vil 52 spillere have kontraktudløb til sommer, viser en optælling fra Tipsbladet. Dette betyder, at kuglepennene vil gløde ved forhandlingsbordene næste år.

SAS Liga-profiler som OB’s Thomas Helveg og Anders Møller Christensen, Brøndbys Kasper Lorentzen og hele seks AaB-spillere, vil stå uden kontrakt.

Der er tale om hele 40 procent af stamspillerne, hvor 20 af de 52 spillere har optrådt i 12 kampe eller mere i efterårssæsonen.

Esbjergs Jesper Jørgensen er en af de spillere, der skal se sig om efter en ny arbejdsgiver, hvis han ikke får tilbudt en kontraktforlængelse.

”Jeg skal finde ud af, hvor det næste skridt i min fodboldfremtid skal tages. Min udvikling skal fortsætte, men om det skal være i Esbjerg eller et andet sted, har jeg endnu ikke fundet ud af,” siger han til tipsbladet.dk og fortsætter:

”Klubben ville gerne have gang i en dialog i løbet af efteråret, men jeg forklarede dem, at jeg gerne ville vente til efterårssæsonen var afsluttet. Der har været mange ting at tænke over i efteråret, hvor placeringen i ligaen, trænersituationen og det generelle pres fra medierne har fyldt meget.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu