Наши партнеры

Menu3 coaches skal hjælpe Danmarks VM-trup

VM

Det danske fodboldlandshold skal i aktion til VM 2018 i Rusland, og de har brug for al den support, som de kan få.

Derfor har landstræner Åge Hareide valgt at sammensætte et ekstra team bestående af tre velkendte coaches. Det drejer sig om Chris Macdonald, B.S. Christiansen samt Ole Henriksen.

“Chris Macdonald er én af Danmarks førende eksperter inden for sundhed og træning. Han vil være en brugbar ressource for os, når vi skal analysere på, hvorvidt Coco Pops eller havregryn er den optimale morgenmad for vores spillere, eksempelvis,” indleder Åge Hareide med selvsikkerhed i stemmen, hvorefter han sætter ord på de andre eksperter.

“B.S. Christiansen har tidligere vist, at han kan skabe mirakler, når han arbejder med mennesker. Bubber virkede fortabt, men han fik løftet ham til en rigtig mand i deres programmer. B.S. skal ind og motivere vores spillere, så de er klar til alle typer af udfordringer.”

“Ole Henriksen er hele Danmarks Ole. Han er en vidunderlig fyr, og da jeg spurgte ham, svarede han prompte ‘Oh my god. Du kan tro, at jeg vil hjælpe de dejlige drenge. I love it’. Ole vil tilføre en masse positiv energi, og derfor er han selvfølgelig med i vores team.”

VM 2018 afholdes i Rusland og starter den 14. juni. I gruppe C skal Danmark møde Peru, Australien og til sidst Frankrig.

Bemærk: Dette var vores bud på en aprilsnar anno 2018.KommentérTop-menu
Menu