Наши партнеры

Menu22 hooligans dømt for slagsmål

Dansk fodbold

22 hooligans fra FCK og Lyngby er blevet dømt for et slagsmål mellem de to klubber i september 2007. I første omgang blev de samme personer frifundet i byretten, men landsretten har omstødt dommen.

Samfundet vil ikke acceptere slagsmål på åben gade, derfor omstødte landsretten dommen fra 2008, hvor de frifandt hooligansene.

”Samfundet kan ikke acceptere opgør på åben gade,” sagde John Mosegaard, der er retsformand, da dommen blev læst op.

Det blev en 5-1 afgørelse og det betyder, at det var planlagt Lyngby-fansene tog S-toget fra Virum til Svanemøllen om eftermiddagen den 29. september og opsøgte FCK’erne, der holdte til på værtshuset Svane Pub.

I byretten godtog de Lyngby-folkenes forklaring om at opgøret mellem de to fraktioner ikke var planlagt, men den forklaring godtog de ikke i byretten.

”De vidste det udmærket godt,” lød det fra Mosegaard.

FCK’s casual-gruppe, Copenhagen Casuals slap fra slagsmålet med bøder, og det begrunder anklager Andreas Laursen med at Lyngby’erne havde planlagt opgøret på forhånd, men det kunne retten ikke finde beviser på Copenhagen Casuals havde.

”På selve dagen fik politiet et anonymt tip om dem fra Lyngby. Ud fra det blev der bygget materiale mod dem, mens det for modpartens vedkommende blev vurderet til at være utilstrækkeligt, da det kom til juridisk vurdering,” svarede anklageren, da en fra Lyngby spurgte om hvorfor Copenhagen Casuals slap med bøder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu