Наши партнеры

Menu2. gang i træk for C. Ronaldo

Engelsk fodbold

For 2. måned i træk er Manchester Uniteds topscorer, C. Ronaldo, blevet kåret som månedens spiller. Han er dermed i fornemt selskab med Dennis Bergkamp og Robbie Fowler.

Manchester Uniteds lynhurtige fløj har taget Premier League med storm i denne sæson. I december har landsholdspilleren fra Portugal scoret hele 6 mål i 7 kampe, og dermed ligger han nr. 2 på topscorerlisten i ligaen.

Det er næsten et årti siden, at en spiller er blevet månedens spiller to gange i træk. Bergkamp vandt kåringen 2 måneder i streg i 1997, mens Liverpools Robbie Fowler i 1995/1996 blev månedens spiller i december og januar.

Kåringen som månedens træner blev ikke overraskende givet til Boltons manager, Sam Allardyce, efter han har ført sit hold til 5 sejre i træk i Premier League.Kommentér

3 kommentarer til “2. gang i træk for C. Ronaldo

 1. Steffen Hansen siger:

  Du har ret i din konklusion. OB mangler den berømte X-factor, i forhold til deres konkurrenetr. Der er masser af drivkraft, fightervilje og vindermentalitet, men der mangler alligevel spilleren, som kan rive et helt forsvar fra hinanden via temposkift og kreaivitet. De spillere har de andre klubber. Men det er meget tankevækkende, at OB, selv uden denne x-facter, ligger nummer et. De to hjemmekampe mod Brøndby kunne i princippet lige så godt være endt med OB sejre, men lidt uheld(eller manglende skarphed) forhindrede det. Henrik Hansen er vel i virkeligheden købt til at være x-factor, men han har ikke vist samme skarphedsom sidste sæson, og muligvis er han heller ikke god nok. Jeg mener denne x-factor ligger på den offensive midt. Finder Brink den rigtige kreateur, bliver OB langt mere giftige i de interne topkampe.

 2. Philip Bludnikow siger:

  God klumme Patrick. Du har fat i en god pointe. For der [b]er[/b] noget om snakken. OB kan som få andre hold masse, møve og presse modstanderen i bund, til de til sidst ikke kan holde mere og lader fynboerne komme igennem.

  Men man mangler rigtig nok samtidig et magisk snit, så det hele ikke bare bliver altdræbende fysisk spil med høje bolde op til Djiby Fall og så de efterfølgende nedfald til Hans-Henrik Andreasen, Runström, Absalonsen, Hansen osv. Fall er bare ikke nok individualitet mod de andre tophold, hvor han godt nok er stærk som en okse men ikke spillemæssigt god nok til at komme frem til noget.

 3. Philip Bludnikow siger:

  For at følge op; Tobias Grahn har de senere dage været på vej "hjem" til dansk fodbold, hvor han jo tidligere spillede med stor succes for bl.a. OB. Han er da om nogen den kreative gnist, som OB-holdet mangler, og da FCK og Brøndby ikke er interesserede i at overtage ham, mens FC Nordsjælland mener, at hans lønkrav er for høje, så er det måske OB, som bare skal skride ind og tage ham. Jeg kan ikke se, hvorfor de ikke skulle være interesserede. Han kan give dem det de mangler, og så har han allerede været i klubben, så han trods alt ikke er helt ny og skal køres ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu