Наши партнеры

Menu17-årigt talent forlænger med Arsenal

Engelsk fodbold

Navnet Jack Wilshire siger nok ikke danske fodboldtilhængere det helt store, men stortalentet har været en drivkraft på Arsenals U18-hold, fået debut for førsteholdet og har sat flere rekorder i klubben.

Arsenal meddeler i dag, at klubben har indgået en ”længerevarende kontrakt” med 17-årige Jack Wilshire.

Wilshire har allerede optrådt for klubbens førstehold, hvor han fik debut den 30. september 2008 mod Blackburn i en alder af 16 år og 256 dage. Det gjorde ham til den yngste spiller nogensinde, der har spillet for Arsenals førstehold. I den netop afsluttede sæson nåede han at spille i 8 ligakampe og score et enkelt mål.

Også i international sammenhæng satte han rekord som den yngste Arsenal-spiller nogensinde, da han fik debut mod Dynamo Kiew i Champions League. Det var den 25. november 2008, da Wilshire var 16 år og 329 dage gammel.

Eller det skriver i hvert fald klubben på deres hjemmeside. Et kig på tallene afslører imidlertid, at der mellem de to datoer er knap 60 dage, mens han selv på forunderlig vis er blevet 73 dage ældre.

De matematiske spidsfindigheder til trods er Arsenal-manager Arsene Wenger glad for, at Jack Wilshire ønsker at blive i klubben. Wenger siger til Arsenals hjemmeside:

”Det er gode nyheder, at Jack har underskrevet en længerevarende aftale. Jack gjorde store fremskridt sidste år, hvor han spillede for U18-holdet, reserveholdet og førsteholdet, og vi så alle hvilket stort talent, han er. Som 17-årig er mulighederne enorme for Jack, og vi er alle glade for, at han har lavet en længerevarende forpligtelse med Arsenal.”

Jack Wilshire har været tilknyttet Arsenal, siden han var 9 år gammel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu