Наши партнеры

Menu16-årig jagtes af storklubber

Andet fodbold

Den kun 16-årige nordmand Håvard Nordtveit har et kæmpe talent, og netop derfor jagtes han i øjeblikket af flere storklubber i Europa.

Håvard Nordtveit er igennem en længere periode, blevet jagtet af flere store klubber rundt om i Europa.

Både engelske Tottenham og franske Bordeaux har fulgt det 16-årige talent, og sidste år havde Manchester United et skarpt øje til den unge nordmand, men Nordtveits klub FK Haugesund krævede flere penge for ham, end de engelske mestre var villige til at betale.

”Har har fået mange konkrete og hyggelige henvendelser på Nordtveit. Der er tale om store europæiske klubber,” fastslog klubbens sportschef Nils Halvor Berge overfor Nettavisen.

I søndags tog Arsenals manager, Arsene Wenger til Norge nærmere bestemt Haugesund, for at forhandle med klubben, men også her forlangte klubben flere penge for Nordtveit, end Wenger ville investere.

”Den pris som FKH kom med var lige i overkanten,” fortale Håvard Nordtveit til Haugesunds Avis.

Han vil dog ikke fortælle hvor mange penge det drejer sig om, men den norske udgave af TV 2 Sporten erfarer, at de krævede over 9 millioner danske kroner for ham.

Nils Halvor Berge fortæller, at Nordtveit ikke skal miste håbet om at komme til Arsenal, muligheden er der stadig endnu.

”Vi blev ikke enige med Arsenal ved dette møde, men forhandlingerne er ikke afsluttet endnu. Vi er blevet enige om at holde kontakten. Vi får del tilbud omkring Nordtveit, og Arsenal virkede tydeligt interesserede.”

”Vi ønsker at komme frem til en god løsning med Arsenal. Vi er en part i forhandlingerne, og derfor kæmper vi også for at få en rimelig aftale. Jeg kan ikke udelukke, at han allerede er solgt til sommer,” sluttede Haugesunds sportschef.

Berge er ikke et sekund i tvivl om, at hvis Nordtveit ikke skifter til Arsenal, så skifter han til en anden storklub indenfor ganske kort tid. Dette begrunder han med, at klubben allerede har fået en del tilbud fra storklubber, og derfor venter han at der vil være flere, der vil komme med tilbud på klubbens attraktive talent.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu