Наши партнеры

Menu15 spillere ikke længere U21-landsholdsaktuelle

Dansk fodbold

Danmark nåede ikke U21-EM, da de i play off-spillet tabte deres kampe mod Serbien. Dette betyder yderligere, at 15 af Danmarks udtagne spillere har spillet deres sidste ungdomslandskamp, da de falder for aldersgrænsen.

Når startskudet til kvalifikationen til U21-EM i 2011 begynder, vil der kun være ganske få spillere på det nuværende U21-landshold, som vil kunne deltage på det landshold, der skal forsøge at sikre Danmark en plads til U21-EM.

Det sker fordi 15 af Danmarks udtagne spillere ikke er født efter 1. januar 1988, som er kravet for at deltage.

Dette betyder yderligere at kun fire spillere fra gårsdagens U21-landsholdskamp er U21-landsholdsaktuelle på det tidspunkt; Mathias ”Zanka” Jørgensen, Michael Lumb, Simon Kjær og Mike Jensen.

Dermed er der lagt op til masseudbrud fra det danske U-landshold, hvilket blandt andet betyder et farvel til anfører Michael Jakobsen, målmand Kasper Schmeichel, men også store profiler som Magnus Troest, Nicklas Pedersen og mange flere.

Yderligt har U21-landsholdstræneren, Keld Bordinggaard, også kontraktudløb til sommer, så det er ydermere uvist om det danske ungdomslandshold skal ud og finde ny træner efter sæsonen.

Danmark har dog en mulighed for at tage et smut udenom kvalifikationen og gå direkte til U21-EM i 2011. Dette kan ske, hvis Danmark bliver tildelt værtskabet, som de har søgt om, og dermed vil Danmark være direkte kvalificeret.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu