Наши партнеры

Menu15-årigt talent skriver med Viborg

Dansk fodbold

Jeff Mensah er en af de spillere, der i fremtiden skal være med til at sikre Viborg flotte præstationer. Derfor har Viborg FF i dag skrevet en kontrakt med angriberen, således han nu er på papir i yderligere to år.

Når næste sæson drejer sig om 1. division, vil der rig mulighed for at afprøve talenter fra diverse ungdomshold. En af disse talenter kunne være 15-årige Jeff Mensah, der netop har underskrevet en kontrakt med klubben. Viborg vil have talenter fra egne række på førsteholdet, frem for at skulle finde nye spillere ved hver given lejlighed.

Flere af de uslebne diamanter har på den seneste tid skrevet under med Viborg, og nu følger angriberen Jeff Mensah med, da han med en 2-årig aftale har bundet sig yderligere til klubben. Sportschefen er ikke bange for at rose den målfarlige viborgenser.

“At Jeff er et stort talent har vi vidst i lang tid, men specielt det sidste halve år har han udviklet sig meget. Han er en træfsikker angriber, som er teknisk dygtig og fysisk stærk, så det ser spændende ud, men der er stadig meget hårdt arbejde, der venter forude,” siger sportschef Steffen Højer til klubbens hjemmeside.

Jeff’s storebror, Kevin, har allerede haft debut i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu