Наши партнеры

Menu12 nationer parate til EM 2008

EM 2008

Efter aftenens EM-kvalifikationskampe står det nu klart, at 12 ud af 16 nationer er parate til EM 2008 i Østrig og Schweiz.

Efter aftenens kampe i EM-kvalifikationen, er det nu en realitet, at 12 ud af 16 nationer er parate til at indtage slutrunden, mens seks nationer fortsat kæmper om de sidste fire pladser, hvem disse ender til, vil først blive afgjort på onsdag.

I gruppe A er Portugal et skridt foran de resterende. Portugiserne kan afgøre gruppen ved at hugget et enkelt point hjemme mod Finland på onsdag, men hvis Finland vil de være bedst indbyrdes med Portugal. Serbien har også en mulighed for at sikre sig en EM-billet.

Tyrkiet og Norge er i gruppe C i hård kamp om den sidste plads. Hvis tyrkerne vinder hjemme over Bosnien, er holdet med garanti videre til slutrunden, mens Norge, hvis Bosnien tager point fra tyrkerne, samtidig med at nordmændene selv slår Malta, er klar til EM.

I gruppe E er det op til England at slå Kroatien, hvis de vil til slutrunden. Vinder englænderne, eller henter de et uafgjort resultat, er de klar til EM, mens russerne skal sætte deres lid til at kroaterne henter en sejr, samtidig med, at russerne selv skal sejre mod Andorra.

Endelig hersker der fortsat tvivl om, hvem der går videre i Danmarks gruppe E. Sverige kan risikere at misse EM, men det kræver, at Nordirland henter en sensationel sejr i Las Palmas over Spanien, der er EM-parate, mens Sverige samtidig taber mod Letland. I dette tilfælde vil begge hold være lig på point, men Nordirland vil gå videre, da de er bedst indbyrdes.

Følgende hold er klar til EM:

Gruppe A: Polen.

Gruppe B: Italien og Frankrig

Gruppe C: Grækenland.

Gruppe D: Tjekkiet og Tyskland

Gruppe E: Kroatien.

Gruppe F: Spanien.

Gruppe G: Rumænien og Holland

Værtsnationer: Østrig og Schweiz

Slutrunden fløjtes i gang 7. juni, mens finalen finder sted den 29. juni.Kommentér

En kommentar til “12 nationer parate til EM 2008

  1. Mike Justesen siger:

    Skuffende at se både England og Danmark formentelig ikke kommer til EM.

    Men sådan er fremtiden for dansk landsholds fodbold. Ingen VM eller EM.. Vi er ikke gode nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu