Наши партнеры

MenuLyngby Boldklub

Vi har kigget nærmere på Lyngby, der er en af de klubber der får det svært.

Godt nok havde Lyngby i forrige sæson varslet, at noget stort måske var ved at være undervejs, da tredjepladsen med to point op til den rigtige side af stregen (Randers FC) lige akkurat ikke var nok. Den efterfølgende sæson ville ikke blive lettere, idet der skulle bides skeer med mægtige AGF som den ene nedrykker og ambitiøse SønderjyskE som den anden.

På imponerende vis lykkes det alligevel for det talentfulde hold at stryge helt til tops og sætte AGF og SønderjyskE bag sig. Imponerende på den måde at forstå, at Lyngby langt fra havde de samme økonomiske muligheder som både AGF og SønderjyskE satsede med for hurtigst muligt at vende tilbage til Superligaen igen.

Talenter offer for pengenes magt

Det Lyngby har overlevet på er talentudviklingen. Det er ganske enkelt imponerende hvad Vikingerne fra Lyngby Boldklub kan drive det til med en veludviklet talentudvikling, hvor fødekæden kommer helt nede fra junior, ynglinge og videre op som senior. Samtidig har man formået at finde talenterne. Problemet har bare været at kunne holde på dem, hvilket Morten Nordstrand (FCN) og senest Tobias Mikkelsen (BIF) er gode eksempler på.

På tilgangssiden kan Lyngby ikke agere så meget, da pengene ganske simpel er for små til at kunne lokke de helt store profiler til. Indtil videre er det alligevel blevet til tre forstærkninger, idet Rasmus Marvits (AC Horsens), Tem Hansen (Fremad A.), samt Danny Andersen fra HIK er kommet til.

Frisk pust ikke nok

Der er ingen tvivl om, at det talentfulde Lyngby-hold vil kunne drille alle klubber i Superligaen og vil nok også på gode dage kunne tage points fra de fleste. Men om det rækker på den lange bane er nok tvivlsomt, da talent ikke gør det alene. Konsekvens, tålmodighed, og uholdenhed bliver tre elementer som Lyngby skal kæmpe meget for at få indfriet, hvis ikke det kun skal blive til en enkeltbillet som oprykker til Superligaen.

Lyngby ligger ikke ud den 18. juli som de fleste andre klubber gør, men starter derimod først den 22. juli, hvor modstanderen på hjemmebane er Randers FC i 2. runde. Første runde spilles først den 25. juli mod OB, der har Europa at tage hensyn til og derfor ikke kan spille på premieredagen den 18. juli. I 3. spillerunde venter lokalopgøret mod naboerne fra FC Nordsjælland på Farum Park, mens modstanderne i 4. og 5. spillerunde hedder Brøndby (u) og Horsens (h).

I bedste fald seks point på kontoen i de første fem kampe, hvis to af de tre hjemmekampe kan vindes. Ellers bliver det nok svært at vriste noget med sig hjem fra både Farum og Brøndby.

Vores bud på en slutplacering: 12

Leveret i samarbejde med Netsuperligaen.dkKommentérTop-menu
Menu