Наши партнеры

MenuHvad skal der spilles på i Premier League i 2015?

Der er mange gode spørgsmål, der kan stilles, når snakken falder på Premier League. Kan Chelsea fortsætte deres march mod titlen og kommer Mario Balotelli i gang igen? Vi prøver at besvare nogle af spørgsmålene nedenfor i artiklen. Du kan også løbende følge med i bet365 fodbold nyheder på deres hjemmeside. Der er løbende opdateringer med spændende spilforslag, tips og analyser.

Hvad angår nyheder, så havde 2014 det hele, hvilket også skyldtes, at der var VM midt på året. Men 2015 kan blive endnu bedre, måske særligt hvis vi kan få besvaret nogle af vores spørgsmål.

For det første kan vi spørge, om Chelsea, Arsenal og Manchester City vil komme langt i Europa, og gøre englænderne stolte. Arsene Wenger kunne godt ligne en presset mand, der skal gå i fodsporene på Chelseas præstationer i 2012, hvor det ellers har været sparsomt med britisk repræsentation i Champions Leagues afgørende runder de senere år.

Manchester City og Arsenal er begge skyldige tidligt at være blevet slået ud, selvom det også er hårdt for Manuel Pellegrinis hold, der skal op mod Barcelona for andet år i træk. Halvvejs gennem sæsonen med titlen uden for rækkevidde igen, er Arsene Wenger under pres for at levere noget i Europa.

Herudover er det interessant, om Chelsea kan fortsætte deres march mode endnu en titel. Det forudsætter, at Chelsea kan undgå skader på nøglespillere indtil maj. Juleperioden var mindre venlig mod Jose Mourinho, men ellers har der hidtil ikke været mange skader til centrale spillere, men hvor længe kan det vare? Tabet af Diego Costa, Eden Hazard eller Nemanja Matic for blot at nævne et par stykker kan blive en ulempe, men ved fuld styrke ligner de rækkens stærkeste hold.

Vil Sergio Aguero får Manchester City tilbage i sadlen og op på tronen, er også et interessant spørgsmål. Sergio Aguero bør vende tilbage til Manchester City i midten af januar. Det er gået udmærket uden angriberen, men holdet har heller ikke spillet mod teams fra toppen af Premier League i løbet af vinterperioden.

Hvad fremtiden bringer for Mario Balotelli, er naturligvis også interessant at tænke over. Mario Balotelli har været hos Liverpool et stykke tid efterhånden, men der har ikke været nogen Premier League mål. Det har forvandlet den italienske spiller til en dyr erstatning. I Sturridges fravær har Brendan Rodgers set potentialet i et angreb med Raheem Sterling, Philippe Coutinho og Adam Lallana, men Balotelli vil uden tvivl få sin chance igen. Der er kun en ting, der tæller, og det første liga mål kunne åbne sluserne og give Liverpool et løft i retning mod toppen.

Dette var nogle af de spørgsmål, som vi har stillet os selv i vinterpausen. Der går stadig noget tid, før Superligaen går i gang, så når vi taler danske mestre, er der stadig noget tid at overveje i. Det bliver dog også her spændende at se, hvad der kommer til at ske, og vi er ret sikre på, at der kommer til at blive ændret i toppen – på den ene eller den anden vis.KommentérTop-menu
Menu