Наши партнеры

MenuFIFA FIFPro World XI anno 2015

Årets hold for 2015 blev i går udpeget og her fandt en række store profiler vejen til holdet.

Traditionen tro blev der afholdt Ballon d’Or og mens Lionel Messi kunne bryste sig af sin femte titel med Ballon d’Or-trofæet kunne ti andre spillere også se sig selv blive hyldet.

Der skulle nemlig findes et “Årets hold”, og blev Real Madrid og FC Barcelona topscorerne.

Målmand:

Manuel Neuer blev kåret som årets målmand. Han træffer sjældent en forkert beslutning, når han agerer sidste skanse i Bayern München-målet.

Forsvaret:

Marcelo er en af verdens bedste på sin position. Defensivt har han fortsat mangler, men offensivt er han altid en trussel, hvor han både trækker ind i banen eller trækker ned til baglinjen.

Thiago Silva leverede også flotte præstationer for Paris Saint-Germain i 2015. Han rejste sig i den grad, efter 2014 som han nok hurtigt vil glemme, hvor Brasilien faldt helt igennem på eget græs under VM 2014.

Sergio Ramos er Real Madrids anfører og han er en mand, der kan lede sit forsvar og hold frem mod trofæerne. Den 29-årige centerforsvarer, der engang spillede højreback, er fortsat en af verdens bedste på sin position.

Dani Alves fandt vejen til højrebacken. Barca vandt fem trofæer i sidste sæson og her spillede brasilianeren også en stor rolle. Alves har tidligere været rygtet væk, men det tyder på, at han har i sinde at blive i klubben.

Er du på jagt efter populære nettcasino?

Midtbanen:

Paul Pogba melder sig ind i historiebøgerne som en af de yngste til at komme på årets hold – med sine bare 22 år. Pogba har udviklet sig til en stor profil for Juventus, og det virker sandsynligt, at han bliver solgt for et stort beløb i sommeren 2016.

Luka Modric er Real Madrids 30-årige krumtap på midtbanen. Kroaten sætter sjældent en fod forkert, og han er både med i det opbyggende spil, i genpresset og er med til at forsvare.

Andres Iniesta er fortsat en af de bedste i verden på sin position. Udover at have en eminent teknik, så er han også god til at finde rummene for sine medspillere og leverer assists på samlebånd.

Angrebet:

Neymar har udviklet sig eksplosivt efter en lidt famlende start for FC Barcelona. 2015 var helt klart hans år, og han var også med til at hjælpe holdet, da Lionel Messi blev skadet.

Cristiano Ronaldo bliver aldrig mæt, når det gælder mål. Ronaldo er konstant sulten efter mål og mere succes på banen. Han er altid professionel – både på og udenfor banen.

Lionel Messi virker også ustoppelig. Han er FC Barcelonas absolutte stjerne og fem Ballon d’Or-trofæer taler sit tydelige sprog. Argentineren ledte Barca frem til fem titler samt Argentina frem til Copa America-finalen.

Husk at sikre dig din nye vera og john sign up bonus for januar 2016.KommentérTop-menu
Menu