Наши партнеры

MenuFC København

Skrevet af Casper Lohse

FC København er en klub i kraftig udvikling, det har de vist os i efterårssæsonen. Holdet har været med til Champions League, en turnering som ofte kædes sammen med penge, og dem har FCK også fået en del af.

Der er en klar fremgang for FCK som lige i øjeblikket med den trup de har ser urokkelige ud fra at blive fjernet fra førstepladsen, FCKs nærmeste konkurrent lige nu, er FC Midtjylland, som ligger på andenpladsen seks point efter “Løverne”.

FC København har fået tre nye spillere i deres trup, herunder deres gamle forsvarsspiller, Niclas Jensen, men klubben har også hentet en ung angriber i form af Ailton Almeida, som allerede i Royal League har vist sig giftig. Det sidste køb som FCK har lavet er, købet af den australske målmand, Nathan Coe, dog får vi ham ikke at se lige med det samme, da han er ude i nogle uger med en skade.

FC Københavns trup er efterhånden godt fyldt op med landsholdsspillere, blandt andre Niclas Jensen, Lars Jacobsen, Jesper Grønkjær og Michael Gravgaard.

FCK har en god økonomi, og Flemming Østergaard, har også udtalt at hvis der blev behov, ville de hente forstærkninger, sådan at de igen kan være med i kampen i Champions League.

FC Københavns to største profiler må være Michael Gravgaard og Marcus Allbäck, Gravgaard som desuden kort efter han fik succes i FCK også endte på landsholdet, hvor han lige siden har været fast mand. FCK har mange profiler, derfor er det svært lige at pege to ud, men jeg synes, at en spiller som Marcus Allbäck, har gjort det utroligt godt, han er blomstret op efter skiftet fra Hansa Rostock.

FC København virker som det eneste hold i dansk fodbold, som lige nu kun har kvaliteterne til at snuppe mesterskabet med den trup som de efterhånden har fået. Derfor er jeg ikke i tvivl om at FCK sagtens kan holde deres førsteplads og dermed vinde deres sjette mesterskab.Kommentér

3 kommentarer til “FC København

 1. peterbendixen siger:

  Hvor er Linderoth!? FCK suverænt største profil og vigtigste brik, Gravgaard kan erstattes, og har ikke vist prangende spil i Royal League. Men hvis Linderoth forlader klubben har jeg svært ved at tro på et nyt CL-eventyr:(

 2. Casper Lohse siger:

  Tak for din kritik. Som jeg har skrevet har FCK mange profiler, jeg vil da give dig ret i, at Linderoth har været en vigtig mand for FCK, men det synes jeg også at Gravgaard har været, han har ofte scoret mange vigtige mål på hovedstød, og derfor stod valget mellem Gravgaard og Linderoth, men vi skal heller ikke glemme Atiba Hutchinson, som også var inde i overvejelserne, men her valgte jeg at vægte de defensive kræfter højest. Jeg håber ellers at du kan lide min optakt.

 3. AK siger:

  Vil bare sige…godt og kort…

  vi er mestrene….Top-menu
Menu