Наши партнеры

MenuEn sur og en sjov reaktion på FCM træneropsigelsen

Som du ved, blev FCM for nyligt kåret som dansk mester på ganske imponerende vis. Kort tid efter blev det offentliggjort, at succestræner Glen Riddersholm havde opsagt sit trænerjob i klubben. Det kom vel nok som en overraskelse for de fleste, måske endda de involverede parter. Havde du kunnet spille på det på bet365, så havde oddsene nok været ret favorable. Hvad der er foregået bag de lukkede døre, finder vi måske aldrig ud af helt i detaljerne, men overraskende var det i hvert fald. Reaktionerne var da også rigtig mange, og selv om overraskelse var altdominerende, så var der også forskellige typer af reaktioner. Vi kigger lidt nærmere på et par reaktioner fra nogle af hovedpersonerne.

Kristian Bak blev sur på Glen

Kristian Bak er som bekendt anfører for FC Midtjylland, og trænerens opsigelse kom naturligvis også for ham som noget af et chok. Kristian Bak gik således fra at have en succestræner den ene dag til uvished den næste. Selv om træneren havde en funktionæraftale med 6 måneders opsigelse, så meddelte klubben efter opsigelsen fra Riddersholm, at træneren kunne stoppe øjeblikkeligt. Men tilbage til Kristian Bak, der i et interview med DR Sporten oplyser, at hans første reaktion var, at han blev sur på træneren. Det er heller ikke helt unaturligt, for en træner som Glen har naturligvis haft en enorm betydning for klub og spillere. Derfor er det ikke så mærkeligt, at en spiller lige skal sunde sig oven på sådan en besked. Efter lidt afklaring har Kristian Bak dog affundet sig med Glens beslutning, og han støtter den nu fuldt ud.

Og så den sjove…

Den sjove reaktion på situationen kommer fra hovedpersonen over dem alle, nemlig Glen Riddersholm selv. I et humoristisk opslag på sin Facebook-profil oplyser han, at han får vildt travlt efter jobbet i FCM. Mange har nok spekuleret i, om Glen Riddersholm havde et andet job på hånden, siden han valgte at sige op. Derfor har mange nok læst interesseret med, da de så statusopdateringen på det sociale medie.

To Do's

En laaaang to-do-liste fra konen til Glen

Sandheden er imidlertid, at det er på hjemmefronten, at der er blevet rigeligt at se til for guldtræneren. Læser man videre i statusopdateringen, fremgår det nemlig, at det er konen, der har sat ham godt og grundigt i gang. Således har han lagt to-do-listen fra konen ud til offentligheden, og den viser tydeligt, at det er hårdt at være ekstræner i FCM. Der står blandt andet spændende ting som oprydning af garage og strygning på programmet.

Hvad skal der så ske i FC Midtjylland?

Det bliver Brian Priske og Lars Friis, der midlertidigt kommer til at stå i spidsen for FCM, indtil klubben har fundet en ny træner. For FC Midtjylland er jagten således gået ind på en ny cheftræner, der kan guide klubben så langt i Champions League som muligt, og som måske også kan være med til at generobre det danske mesterskab. Rygterne går blandt andet på, at det kunne være Kasper Hjulmand, der var blandt favoritterne, men endnu ligger intet fast, og vi må afvente nyheder fra klubben.KommentérTop-menu
Menu