Наши партнеры

MenuDario Minieri om hans forkærlighed for fodbold

Den italienske, professionelle poker-spiller Dario Minieri er en af de dygtigste pokerspillere. Han har vundet prestigefyldte titler som World Series of Poker (WSOP) og European Poker Tour (EPT).

I kampen mod disse mål har han fået stor støtte fra verdens største online pokersite, PokerStars.

På trods af hans lille fysik og rolige natur, er Minieri en dominerende karakter omkring pokerbordet og han har en frygtløs tilgang, der har tjent ham godt i hans pokerkarriere.

Faktisk kan man sige, at Dario Minieris stil og sportsånd kan sammenlignes med den verdenskendte fodboldlegende Diego Maradona. Det er også den fodboldspiller, som Minieri siger, at han beundrer mest.

Både fordi Maradona er lille af statur, men også har eller i hvert fald havde eminente egenskaber på en fodboldbane.

Dario Minieri er en ivrig fodboldfan og han er stor tilhænger af den italienske storklub AS Roma. Han har oven i købet opnået at møde sit store idol fra holdet, nemlig Francesco Totti.

Totti er dog ikke den eneste fodboldspiller, som Minieri har mødt. Han har også siddet ved pokerbordet med den legendariske målmand Gigi Buffon, som fortsat er aktiv.

Gennem sine præstationer i pokerverdenen samt sin store passion for fodbold, har Minieri trukket mange paralleller mellem de to spil.

Dario Minieri har klaret sig så godt som pokerspiller, at han faktisk havde råd til at købe en bil fra det luksuøse bilmærke Porsche inden han havde fået kørekort. Det vidner om en mand, der virkelig er en klasse for sig.

Fodbold og poker har mange lighedspunkter, forklarer den italienske poker-stjerne. Han fremhæver nogle af de største parameter, der er i de to spil.

“Du er nødt til at være koncentreret, have beslutsomhed og en kærlighed til spillet uanset om det gælder fodbold eller poker. Det er nøglerne i begge spil. At du ønsker at være den bedste,” lyder det fra Dario Minieri.KommentérTop-menu
Menu