MenuForum

Ris & Ros  

Side 5 / 5
  RSS
Casper Lohse
(@casper-lohse)
Noble Member

Andreas Johnke skrev:

Men kan godt følge ham... I vores klubtråde, står der at man skal kontakte Mike før man opretter en tråd, hvilket jeg måske ikke synes er passende for et forum. Der skal brugerne frit kunne oprette tråde om hvilken, som helst klub, uden at skulle konferere med Mike... Hvis tråden så er ude i hampen kan man jo låse den...

Arh, du siger noget, Andreas. Jeg skal nok vende den med Mike, så ser vi på det i den kommende tid. Endnu en gang tak for indlægget, 1860Soccer.

SvarEn pris
Udgivet : 18/11/2007 2:54 pm
Mike Justesen
(@mike-justesen)
Prominent Member

Nu vil jeg forsvare mig.

Grunden til at landet ligger som det gør, ang. det med klubtråde er at folk har misbrugt det. En person oprettede latterlige klub tråde om hans fars old boys hold og andre ukendte japanske hold, mens en anden fandt det spændende at have en tråd om det lokale Serie 4 hold.

Det er ikke så interresant, og derfor har jeg valgt, at man skal kontakte mig først, inden man begynder at oprette en klub tråd. Nu brugte jeg i fjor en dag på at oprette klubtråde til stort set alle "top lige" hold, for at undgå at folk bare skulle oprette for at oprette.

Mike out.

SvarEn pris
Udgivet : 18/11/2007 7:40 pm
Daniel Nielsen
(@daniel-nielsen)
Active Member

Det er ikke så tit forummet bliver brugt på denne side, hvilket jo bare er ærligt. Der er ikke noget bedre end en god debat.

Nå, men har ikke noget ris og ros, bare et spørgsmål, som jeg håber en skribent, administrator eller lign. kunne hjælpe mig med. I har det tiltag som hedder "Fokus", er der ikke mulighed for at kunne ligge en kommentar til det 😉 Bliver lige nød til at ytre mig med noget, i forhold til "Top-20: Loyale spillere"!

Så det kunne være fedt, hvis du kunne lade sig gøre. Har prøvet at scrolle helt ned på siden, men kan tilsyneladende ikke finde noget.

Mvh. Daniel.

SvarEn pris
Udgivet : 15/04/2009 5:46 pm
Casper Lohse
(@casper-lohse)
Noble Member

Hej Daniel.

Tak for din interesse i siden. Du har nu mulighed for at kommentere artiklen. Du er velkommen til at skrive til mig, såfremt du skulle have yderligere problemer eller lignende.

SvarEn pris
Udgivet : 15/04/2009 6:04 pm
Daniel Nielsen
(@daniel-nielsen)
Active Member

Jeg takker for et hurtigt svar!

Min kommentar er nu postet 😀

SvarEn pris
Udgivet : 15/04/2009 6:49 pm
Andreas Johnke
(@andreas-johnke)
Prominent Member

Daniel Nielsen skrev:

Jeg takker for et hurtigt svar!

Min kommentar er nu postet 😀

Ellers må jeg opfordre dig til netop at starte en debat på forumet, det er jo netop sådanne kommentarer, der kan få gang i en debat 🙂

SvarEn pris
Udgivet : 15/04/2009 9:57 pm
Side 5 / 5
Share:
Top-menu
Menu
  
Arbejder

Venligst Login eller Registrer