Наши партнеры

MenuForum

Fodboldbane databas...
 
Notifications
Clear all

Fodboldbane database - UrbanFootballers.com

1 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
1,391 Set ialt
(@thedudedude)
Indlæg: 1
New Member
Topic starter
 

Hej alle boldbrugere.
Vi er nogle drenge som har brugt det sidste stykke tid på at lave et site hvor man kan finde fodboldbaner. Vi er netop gået i luften, så vi ville høre om folk ikke havde lyst til at prøve betaen af! 🙂 Håber i er fresh på at tjekke det ud.

Her er en lidt mere officiel præsentation, som også kommer til at stå på siden:

Om UrbanFootballers.com ”a playball community”
Med Urbanfootballers.com vil vi i første omgang skabe en database med fodboldbaner i dit område. Med den vil man kunne finde fodboldbaner i det område man ønsker, samtidig med at man vil få informationer om banen og andre faciliteter.
Den giver dig også mulighed for ruteplanlægning, streetview og areaview med tilhørende baneoversigt. UrbanFootballers vil være simpelt, enkelt og nemt for spilleren at bruge, da det er designet til at du deler informationer om kendte/ukendte fodboldbaner, så vi hele tiden udvikler siden i den rigtige retning.

UrbanFootballers bygger udelukkende på spillerdeltagelse med stor fokus på feedback fra spillerne, så vi hele tiden udvikler sig i fodboldenstegn. De tilførte banerne vil ikke blive gennemgået eller tjekket, inden de bliver tilført til UrbanFootballers.com, for husk, vi er udelukkende lavet af spillere.

Del de baner du kender med andre spillere, eller hvis vi mangler nogen uanset beliggenhed.
Fokuser på de områder og kvarterer du kender, men har du et indgående kendskab til en bane i Libanon eller Spanien, så indtast dog!

Mission -
Vi vil give fodboldspillere verden over, muligheden for at udforske og opdage nye baner i kvarteret og i byen, uanset set banens underlag! I Første etape af UrbanFootballers vil vi fokusere på at indsamle information til databasen, herefter et decideret netværkssite med uanede muligheder for holdoprettelse, kampe på tværs af kvarterer/byer, tabeller etc. Vi vil skabe et levende netværk af spillere.

Obs! UrbanFootball vil aldrig have til formål at skabe profit, end ikke når applikationerne til Android, Windows og iPhone/iPad bliver udviklet.

 
Lagt op : 11/02/2011 12:49 pm
Del:
Top-menu
Menu