Наши партнеры

MenuAnmeldelse: Sorte Svin – David Nielsen

Udgivelsesår: 2008

Forlag: Turbulenz

Antal sider: 268

KØB BOGEN HER

Den kontroversielle danske fodboldspiller, David Nielsen, fortæller i sin bog Sorte Svin om sit liv i fodboldverdenen. Han fortæller om en karriere, der har budt på både godt og ondt.

Han lægger kortene på bordet og beretter om spillerskandalen i Aalborg, slagsmål, vilde byture og sine opgør med fodboldbosserne Flemming Østergaard, Lynge Jakobsen og Niels-Christian Holmstrøm. Ydermere fortæller David om, hvordan et ophold i Tyskland lærte ham at blive hårdere i sit spil.

David Nielsen indrømmer, at han har været meget egoistisk i sin karriere, men at det oftest er dem, som støtter sig til sit ego og er egoistiske, der kommer længst. Han fortæller åbent om de mange sexhungrede kvinder, der tilbød sig. At en kvindelig studievært gik så langt som at hyre en privatdetektiv for at finde ham.

Bogen indeholder en lang række kontroversielle afsløringer fra en kontroversiel mand, der ifølge ham selv har forsøgt at være ærlig og åbenhjertig og som ikke har været bange for de konsekvenser, som indrømmelserne har givet.

KØB BOGEN HER

Udsnit fra bogen – fra kapitlet Kys min sorte røv:

”Når min tid på jorden er forbi, så vil jeg begraves med hovedet nedad, så mine kritikere kan komme og kysse min sorte røv.

Alle har en mening, og alle ved alt om mig. Ordvalget bliver hårdere og mere ondskabsfuldt, når det handler om David Nielsen. Jeg har vænnet mig til at blive dømt på baggrund af journalisters fejlagtige formodninger og gæt og grimasser. Sådan er det i en sort-hvid verden, hvor man helst skal spille 10 år i samme klub og så skifte til udlandet en enkelt gang for at have haft en rigtig fodboldkarriere.

Hvis jeg havde gjort nogle ting anderledes, kunne jeg sikkert have haft en flottere fodboldkarriere, men jeg havde ikke været den person, jeg er i dag, hvis jeg var gået på kompromis med mig selv.

I starten blev jeg hyldet for min farverige facon og ubekymrede tilgang til fodbold og mennesker. Siden er jeg blevet pillet ned og trådt på mange gange. Sådan gør journalister.”

Samlet vurdering:

KØB BOGEN HER

Bogen er anmeldt af Pernille NielsenKommentérTop-menu
Menu