Наши партнеры

MenuAnmeldelse: Mestrenes Liga – Luna Christofi

Udgivelsesår: 2007

Forlag: Gyldendal

Antal sider: 231

KØB BOGEN HER

Mestrenes Liga giver et interessant indblik i den store internationale fodboldverden, hvor man kommer helt ind bag kulisserne, og får en mere nuanceret beskrivelse af nogle af verdens største fodboldstjerner.

Herudover fortæller Luna Christofi en masse spændende og underholdende anekdoter om hendes karriere i en mandsdomineret verden, hvor udseendet intet betyder som journalist. Det handler ganske enkelt om dygtighed og respekt over for de ofte generte og travle verdensstjerner, hvis man vil helt tæt på storspillerne for at få en kommentar.

Udsnit fra bogen – fra kapitlet Chefen i omklædningsrummet:

”En træner, der altid er blevet fremhævet som manden, der kunne styre et stjernespækket omklædningsrum, er den forhenværende chef i Real Madrid, Vicente del Bosque. Tallene og statistikken taler jo næsten deres eget sprog. Real Madrid fyrede del Bosque i juni 2003, og bortset fra Super Cup’en i Monaco den efterfølgende august vandt Real Madrid først et trofæ igen med det nationale mesterskab i juni 2007. Under Vicente vandt de noget hvert år, og det var altså stort set de samme spillere, der fortsatte i klubben, men trofæerne udeblev.”

Samlet vurdering:

KØB BOGEN HER

Bogen er anmeldt af Casper LohseKommentérTop-menu
Menu