Наши партнеры

MenuAnmeldelse: FIFA Manager 09

Udgiver: EA Sports

Produktionsår: 2008

Platform: PC

KØB SPILLET HER

EA’s populære FIFA Manager udkom den 30. oktober og med store forventninger, da forgængeren skrev sig ind i historien med sin veludviklede 3D-grafik og fantastiske managermode. Nu er 09’eren kommet, og kan denne udgave leve op til sin fantastiske forgænger?

Vitale Fejl

Jeg havde personligt glædet mig, som et lille barn glæder sig ved juleaften til, at den nye udgave af FIFA Manager skulle komme på gaden. Endelig kom den og så skulle der spilles for hele dagen.

Der skulle ikke gå mere end 30 minutter, før jeg havde indset, at der er alt for mange store fejl i den nye udgave. Jeg valgte at være Chelsea, og da jeg skulle spille sæsonens første kamp mod de forsvarende mestre, Manchester United, håbede jeg selvfølgelig på én sejr.

Jeg satte mig til at se kampen i 3D-generatoren. Det tog lige knap ét kvarter, før kampen var færdig, og resultatet sluttede 3-1 til mig, da jeg så kommer tilbage til hovedmenuen, har computeren besluttet sig for et andet resultat, nemlig 2-0 til Manchester United, to mål af Cristiano Ronaldo. Jeg troede ikke mine egne øjne, efter ti kampe må jeg erkende, at det er ren sjusk og en fatal fejl af EA. Jeg har også oplevet mange mindre fejl. Fx hedder Chelseas målmand ikke Cech, men derimod Ech i spillet, en lille, men irriterende fejl.

Flotte 3D-kampe

Oven på min store skuffelse må jeg sige, at den udviklede 3D-generator trækker lidt op. Kampene er endnu flottere, og mere detaljeret. Jeg blev næsten én smule chokeret, da Lampard fejrede sit sæson mål nr. to, kameraet zoomede helt ind på ham, og hans ansigt var næsten identisk med den Lampard, vi kender fra den virkelige verden. Der mangler dog stadig noget, fx oplever jeg tit, at en spiller tager bolden og løber direkte ind i en modspiller og mister bolden. Spillernes intelligens kunne der sagtens arbejdes meget mere på, jeg oplever heller ikke rigtigt helflugtere fra mine angribere.

KØB SPILLET HER

Mere end bare manager

Én ny mulighed i den nye udgave er fodboldskoler. Hvis du som manager ønsker, at oprette fodboldskoler hvor som helst i verden, kan det lade sig gøre. Her har du muligheden for at opdage store talenter, måske endda den nye Ronaldinho. Det er også vigtigt, at du husker, at ansætte personale og at opgradere dine klubbygninger. Du er ikke længere kun manager, du er også ansvarlig for klubben og klubbens personale.

Personligt synes jeg ikke, at den nye udgave af FIFA Manager ligger fjernt nok fra dens forgænger. Det er lige før, jeg får løst til at spille 08’eren igen, grundet de mange fejl. Når EA får sendt en opgradering (Patch) ud på nettet, der kan rette de mange fejl, vil jeg muligvis ændre mening.

Dette er udgaven med flest fejl i serien. Det er for dårligt, hvis man tænker på, at de har haft knapt et år til at udvikle spillet. Jeg ville hellere have ventet endnu en måned, hvis jeg derimod ville få mig et fejlfrit spil.

Samlet vurdering:

KØB SPILLET HER

Spillet er anmeldt af Mathias FobianKommentérTop-menu
Menu