Наши партнеры

MenuAnmeldelse: FIFA 09

Udgiver: EA Sports

Produktionsår: 2008

Platform: PC, PSP, PS2/3, Xbox

KØB SPILLET HER

Spillet som fodboldentusiaster verden over har ventet i knap elleve måneder på, har endelig ramt butikkerne. EA Sports der i 1995 for første gang udgav det spil, der senere skulle gå over i verdenshistorien som ét af verdens bedst solgte spil, har nu smidt den 14. udgave på gaden. Med den brasilianske Ronaldinho, og den engelske verdensstjerne Wayne Rooney på forsiden, lover spillet godt eller gør det?

Ingen nævneværdige forandringer

Lad mig være ærlig fra starten. Jeg er selv lidt af en fodboldnørd, og bruger gerne 20 timer om ugen på at se fodbold, og at diskutere på diverse fodboldfora. Der har hersket meget postyr inden udgivelsen af FIFA 09. Der gik diverse rygter om en udskydelse, grundet for mange tekniske fejl, men imod alle odds kom spillet på gaden til planlagt tid.

Du starter spillet med at oprette en profil med dit yndlingshold, derefter kommer du til hovedmenuen, hvor der er et hav af forskellige muligheder. Som de fleste tog jeg en hurtig kamp, Real Madrid mod Brøndby, lidt unfair odds, men en god måde at se styrkeforholdene på de to ligaer. Jeg vandt kampen 6-1 ikke overraskende, men jeg blev derimod temmelig overrasket over selve gameplayet. Til min skuffelse måtte jeg erkende, at ikke meget var ændret fra den tidligere udgave. Mange af de samme funktioner, kunne jeg erindre fra 2008-spillet.

Fremragende online-funktion

Be-A-Pro funktionen er for dig, der ønsker at spille online mod andre mennesker rundt omkring i verden. Til min store overraskelse, fungerer den funktion helt optimalt, jeg oplevede nærmest ikke skyggen af ventetid, og der var ingen hakken i spillet, når jeg kæmpede på banen. Funktionen går ud på, at man spiller 10 mod 10 (målmanden er ikke inkluderet her).

Her går der så ud på at udslette dine modstandere med flotte finter, og finurlige mål. Ganske overraskende tabte mit hold 8-2 til en flok 13-årige drenge, der var flittige til at råbe ind i headsettet, at deres bedsteforældre kunne have ydet større modstand, det gik mig på, men gjorde ikke min spiloplevelse dårligere.

Når alt kommer til alt, er det ikke den store udvidelsespakke, vi har med at gøre her. EA kunne have lagt et langt bedre stykke arbejde for dagen. Grafikken og online-funktionen trækker dog op i den samlede vurdering.

Samlet vurdering:

KØB SPILLET HER

LÆS OGSÅ ANMELDELSERNE:

Konsolspil: FIFA Manager 09

Konsolspil: Football Manager 09

Spillet er anmeldt af Mathias FobianKommentérTop-menu
Menu