Наши партнеры

MenuSlimane-agenter: Forstår ikke Brøndby-beslutning

Dansk fodbold

Anis Ben Slimanes bagland forstår ikke Brøndby IF-beslutningen om, at den tunesiske landsholdsspiller skulle starte ude det meste af foråret.

Den forhenværende Brøndby-spiller Anis Ben Slimane startede ofte på bænken i foråret, og det undrer den nuværende Sheffield United-spillers lejr.

Hans agenter forstår således ikke meget af beslutningen om, at Slimane kun fik enkelte indhop. Det forklarer Otman El Falaki i dokumentaren “Anis Slimane – Imod Alle Odds” fra UP Media.

“Jeg skal også være ærlig, og der synes jeg ikke, at det sluttede på den måde, som jeg egentlig havde tænkt det. Jeg synes ikke, det giver mening at gå fra at starte inde mod Frankrig ved et VM til at starte ude mod Horsens,” udtaler agenten og tilføjer:

“Og så i de efterfølgende fem-seks måneder kun få enkelte startpladser. Det synes jeg, han er for god til,” siger Otman El Falaki.

Denne betragtning er kompagnonen Avni Asani, der kommer fra agentfirmaet LEAD Football, enig i.

“Det var en mærkelig tid. De ting, der blev sagt til ham, var vi mega uforstående overfor, men samtidig skulle vi også sige: ‘hey, kom nu videre. Du skal noget andet lige om lidt. Du får dit skifte'”, fortæller Asani og uddyber:

“Det var mærkeligt, at han skulle forlade Brøndby på den måde uden noget spilletid efter så mange år med den succes, som man har haft. Det er ikke fordi, at han var blevet dårligere henover et par måneder,” lyder det fra agenten.

22-årige Anis Ben Slimane tog afsked med Brøndby IF tilbage i juli måned, hvor han blev købt af Premier League-klubben Sheffield United.KommentérTop-menu
Menu