Наши партнеры

MenuRomano: PSG kan erstatte Mbappé med Rashford

Engelsk fodbold

Den franske topklub Paris Saint-Germain kan gå efter Marcus Rashford, hvis Kylian Mbappé skifter til Real Madrid denne sommer.

Om under et halvt år har den franske landsholdsstjerne Kylian Mbappé kontraktudløb med Paris Saint-Germain, og han kan derfor forlade klubben kvit og frit.

I den forbindelse tyder meget på, at han skifter til La Liga-storklubben Real Madrid, og det kan få betydning for Manchester United

I hvert fald melder den anerkendte transferguru Fabrizio Romano, at PSG overvejer at erstatte Mbappé med 24-årige Marcus Rashford, hvis franskmanden forlader klubben.

United-offensivspilleren overvejer angiveligt sin fremtid på Old Trafford i øjeblikket, fordi han er bekymret over manglende spilletid.

I indeværende sæson har den engelske landsholdsspiller optrådt 24 gange for United i alle turneringer, hvor det er blevet til fem mål og to assists.

Rashford har repræsenteret De Røde Djævle i hele sin hidtidige karriere, og det er samlet set blevet til 295 kampe for Premier League-storklubben.KommentérTop-menu
Menu