Наши партнеры

MenuMbappé-afbrænder sendte Frankrig ud af EM

Andet fodbold

Mandag aften tørnede VM-vinderne fra Frankrig sammen med Schweiz i en EM-ottendedelsfinale, men en fransk skuffelse endte med at sende schweizerne videre i turneringen. 

Det franske landshold var spækket med stjerner, da det mandag aften bragede sammen med Schweiz i et EM-opgør, hvor Frankrig af mange var udråbt som klare favoritter.

De blåklædte fik dog ikke den bedste begyndelse på opgøret, og ved pausefløjtet var stillingen ganske overraskende 1-0 til schweizerne.

Franskmændene kom dog tilbage i 2. halvleg, da man efter, at Schweiz brændte et straffespark, kom foran med 3-1 på to scoringer af Karim Benzema og et langskudsdrøn fra Paul Pogba.

Schweizerne endte dog med at reducere og til allersidst udligne til 3-3, og den stilling holdt hele vejen gennem den forlængede spilletid.

Herefter stod den på en intens straffesparkskonkurrence, hvor der blev scoret på de første ni spark, indtil PSG-superstjernen Kylian Mbappé tog tilløb til Frankrigs 5. spark.

Det blev reddet af Yann Sommer, der på den måde slog Frankrig ud af EM og sikrede schweizernes avancement til kvartfinalen, hvor Spanien venter.KommentérTop-menu
Menu