Наши партнеры

MenuFCK bekræfter: Etablerer Fan Village ved Parken

Dansk fodbold

FC København bekræfter på klubbens hjemmeside, at man arbejder på at bygge en såkaldt Fan Village bag Parkens B-tribune. 

Som følge af coronapandemien har der i store dele af 2020 ikke været fans til stede på fodboldstadioner rundt om i verden, og Danmark har ikke været nogen undtagelse.

Det kommer dog forhåbentlig til at vende inden alt for længe, så der i Superligaen og resten af verden igen kan komme stemning på lægterne.

I den forbindelse er man hos FC København i gang med at bygge en såkaldt Fan Village bag Parkens B-tribune, hvor målet er intet mindre end at tilbyde Skandinaviens bedste fanoplevelse.

Ifølge klubbens hjemmeside er det meningen, at fanzone-projektet skal stå færdigt inden september 2021.

Fan Village bygges i samarbejde med Carlsberg, og der er i omegnen af 5.000 kvadratmeter til rådighed bag den pågældende tribune.

På FCK’s hjemmeside lyder en del af beskrivelsen således:

“F.C. København og Carlsberg har i et over 20 år langt partnerskab haft fokus på at skabe unikke fanoplevelser. Senest med etableringen af en ny Fan Village, der skal stå klar til starten af 21/22 sæsonen med de bedste muligheder, som København har at byde på i forhold til mad, drikke og underholdning.”

“Ideen blev skabt i begyndelsen af 2020, da vi forlængede aftalen med Carlsberg og afsatte et særskilt beløb til et nyt fanmiljø. På grund af Covid-19 blev arbejdet forsinket, men til gengæld er planerne siden blevet udvidet, bl.a. takket være de beløb, der allerede er doneret til dette projekt fra over 5.000 F.C. Københavnere.”

FCK ligger i øjeblikket på en 4. plads i Superligaen.KommentérTop-menu
Menu