Наши партнеры

MenuEriksen om Saudi-Arabien: Skal ikke derned

Engelsk fodbold

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen forstår godt, at Saudi-Arabien kan friste nogle spillere, men selv skal han ikke derned, understreger han.

Christian Eriksen skal ikke til Saudi-Arabien.

Flere og flere topspillere fra de europæiske ligaer skifter til Saudi Pro League, men det er ikke noget for den 32-årige dansker.

“Jeg har aldrig fået tilbud, og jeg har sørget for, at det aldrig er blevet opsøgt. Hvis min agent har sagt noget, har jeg altid sagt, at jeg ikke engang vil vide, hvad det er, for det er ikke noget, der interesserer mig,” udtaler Eriksen til bold.dk, der også spørger til, om han kan se det ske i fremtiden.

“Nej. Jeg kan da godt se, at det kan være svært at sige nej, og det har vi også snakket om før – også i klubben for den sags skyld,” siger Manchester United-spilleren.

“Jeg forstår godt, at det kan være rigtig svært at sige nej, hvis man ser, hvor mange penge der er indblandet, men jeg prøver bare at undgå det helt, så jeg slet ikke får at vide, hvor meget det kunne være. Jeg skal ikke derned,” slår Eriksen fast.

Christian Eriksen har kontrakt med United frem til sommeren 2025.KommentérTop-menu
Menu