Наши партнеры

MenuEngelsk skuffelse sendte EM-trofæet til Italien

Andet fodbold

Mange engelske fans havde selvsikkert udråbt England til EM-vindere før finalen mod Italien, men det blev Roberto Mancinis mandskab, der endte med at løfte den eftertragtede pokal. 

England vandt senest et trofæ helt tilbage i 1966, og i en lang årrække har The Three Lions ikke engang været i en gældende finale.

I år var der derfor stor jubel og glæde fra engelsk side, da Gareth Southgate og co. sikrede sig en billet til EM-finalen efter at have vundet 2-1 over Danmark.

Englænderne startede da også finalen som lyn og torden, idet Manchester United-backen Luke Shaw bragte mandskabet foran efter bare et par minutters spil.

Derfra gik det dog kun ned ad bakke for England, og efter både ordinær og forlænget spilletid var stillingen 1-1, og vinderen skulle findes efter en straffesparkskonkurrence.

Her endte den gamle straffesparksforbandelse med at ramme England for fulde drøn, idet både Marcus Rashford, Jadon Sancho og den blot 19-årige Bukayo Saka endte med at brænde og dermed sende titlen til Italien.KommentérTop-menu
Menu