Наши партнеры

MenuAmerikansk bank finansierer ny Super League

Andet fodbold

Den amerikanske bank JP Morgan bekræfter overfor Reuters, at de vil finansiere den nye europæiske Super League, som efter planen skal begynde i 2024.

En række af Europas topklubber er nået til enighed om et nyt alternativ til UEFA Champions League, som efter planen skal begynde i 2024.

De klubber, der skal indtil videre har tilsluttet sig, er engelske Arsenal, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United og Tottenham.

Derudover har seks af de største klubber i Sydeuropa valgt at tilslutte sig, nemlig Atletico Madrid, FC Barcelona, Real Madrid, Inter, AC Milan og Juventus.

Spørgsmålet har så været, hvordan den nye Super League skal finansieres, og det har den amerikanske bank JP Morgan altså svaret på.

Ifølge mediet The Athletic vil banken tegne sig for at finansiere Super League-turneringens gæld, mens den kan se frem fremtidige indtjeninger fra tv-aftaler.

JP Morgan har et tæt forhold til Glazer-familien, der ejer Manchester United, og De Røde Djævles direktør, Ed Woodward, har før har været ansat i banken.KommentérTop-menu
Menu