Наши партнеры

MenuForum

Slut med Royal Leag...
 
Notifications
Clear all

Slut med Royal League?

Migmig6
(@migmig6)
New Member

Nu bliver da jo ikke Royal League i år...

Hvad er jeres mening om det??

Jeg synes det er lidt synd, det var en god chance for unge talenter at vise deres værd for alle hold!:p

Citer
Topic starter Lagt op : 12/12/2007 8:38 pm
Andreas Johnke
(@andreas-johnke)
Prominent Member

Synes det er at gøre grin med holdene, som har sammensat en hel sæson efter at spille Royal League... Det er en skidt beslutning eller om ikke andet et uhyrre ringe tidspunkt at træffe den på... Sådan noget SKAL bare være på plads inden sæsonen starter, så klubberne har en realistisk mulighed for at få profitable venskabskampe sat i scene...

SvarCiter
Lagt op : 12/12/2007 9:10 pm
Philip Bludnikow
(@philip-bludnikow)
Estimable Member

Men er beslutningstidspunktet netop ikke bare symptomatisk for en turnering, som på papiret er en god idé - holdene får vinterkamptrænings, lidt international rutine til de unge og en pæn premiesum - men, som aldrig har været udført til et acceptabelt niveau. Indendørs kampe, kunstgræsbaner, mystiske disciplinærbeslutninger (først får Tromsø stor straf for at bruge spiller ulovligt og taber flere kampe på skrivebordet. Året efter får FCK en lille bøde for at bruge Atiba Hutchinson ulovligt), alt for lave tilskuertal i frostgraderne osv, har alle været en del af cirkusset, som har fået lov at leve i tre år.

På trods af det dårlige tidspunkt, som man vælger at aflive skidtet (selvom nogle stadig febrilsk prøver at holde den dødsdømte patient i live), så synes jeg, at det var på høje tid, at det skete.

Royal League - du var en god idé på papiret men fungerede aldrig i praksis.

SvarCiter
Lagt op : 12/12/2007 9:49 pm
Andreas Johnke
(@andreas-johnke)
Prominent Member

De har jo også valgt at placere det på det værst tænkelige tidspunkt... Sådan en turnering kunne fungere i Spanien eller lign, men Royal League skulle placeres i sommerferien, som topprofessionelle fodboldsspillere alligevel ikke skal ha' hvis de forventer at spille med i de internationale turneringer...

SvarCiter
Lagt op : 13/12/2007 5:41 pm
Mikkel Lasson
(@mikkel-lasson)
Noble Member

Det er en god 'træningsturnering', og er en ting med prestige i stedet for, at klubberne skal ud og arrangere træningskampe. Derfor er det da ærgeligt, hvis der ingen fremtid er for turneringen. Det er et ærgeligt tidspunkt udmeldingen kommer på for nogle af holdene.

SvarCiter
Lagt op : 15/12/2007 10:25 pm
Del:
Top-menu
Menu