Наши партнеры

MenuTotalBold.dk søger skribenter

TotalBold

TotalBold.dk har oplevet en kæmpe fremgang på det seneste, og det giver grobund til at videreudvikle portalen endnu mere, samt præsentere flere unikke tiltag. Derfor behøver vi flere hænder på skribent-fronten.

TotalBold.dk har i de seneste måneder oplevet en stigende interesse for siden, hvor vores besøgstal er blevet mere end fordoblet.

Vores store fokus på EM blev positivt modtaget blandt de mange besøgende, hvor vi blandt andet skrev EM-Special-nyheder, der drejede sig om selve slutrunden, mens vi inden EM-karavanen indtog Østrig og Schweiz, kunne præsentere en yderst dybdegående EM-guide på hele 60 sider, der bl.a. indeholdte interviews med fodboldeksperter, og meget andet.

I fremtiden vil TotalBold.dk bringe mere dybdegående stof i form af artikler, portrætter, interviews, optakter og referater samt meget mere.

Vi ønsker at forstærke os på alle skribent-poster inklusiv nyhedsskrivning, så hvis du ønsker, at have en stor indflydelse på et fodboldsite, der konstant udvikler sig, så hører vi meget gerne fra dig.

Læs mere information omkring skribent-jobbet her.

Hvis du syntes, at alt dette lyder interessant, eller hvis du har spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte sidens chefredaktør, Casper Lohse på: Kontakt@TotalBold.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu