Celtic slog Milan i tæt kamp

Celtic og Milan spillede en tæt kamp, men det blev Celtic som trak det længste strå, da de afgjorde kampen til deres fordel i slutminutterne.

Celtic og Milan fulgtes rigtig godt ad det meste af første halvleg igennem og det kunne også ses på statikkerne over første halvleg, hvor begge hold lå fuldstændig ens på næsten alle facetter i spillet. Der blev skabt chancer i begge ender, men mål blev det ikke til i de første 45 minutter.

Celtic kom bedst fra start i anden halvleg, og i det 62 minut, kunne McManus gøre det til 1-0 for hjemmeholdet med 30 minutter igen. Efter scoringen kom der gang i løjerne og kun seks minutter efter 1-0-scoringen, kunne Kaka gøre det til 1-1 efter straffespark.

McDonald sikrede Celtic alle tre point i overtiden, da han scorede til kampens resultat 2-1.