Наши партнеры

MenuTotalBold.dk på din mobil

Nu kan du have TotalBold.dk lige ved hånden døgnet rundt, mens du er på farten, og det bedste ved det hele, det er en gratis tjeneste, dermed går du aldrig glip af nogen vigtige fodboldnyheder.

Hvad kræves der?

Det eneste der kræves, er, at din mobil har internetadgang, det har alle nye mobiltelefoner, dog skal du være opmærksom på, at hvis din mobil ikke er sat op til WAP, skal du først kontakte din udbyder, som kan sætte det op for dig.

Hvad koster det?

TotalBold.dk’s tjeneste er som udgangspunkt gratis. Det eneste du skal betale er GPRS-forbindelsen, som det kaldes, når du går på internettet fra din mobil. Normalt betaler du pr. megabyte. Hos nogle mobilselskaber er der dog mulighed for at tegne et abonnement, hvori du betaler for GPRS-adgangen indover dit normale abonnement, derfor anbefaler vi, at du undersøger hvordan det fungerer hos din udbyder.

Sådan gør du, når din mobil har adgang til internettet:

Du går ind under ”Internet” i menuen. Herefter skriver du: mobil.www.totalbold.dk i adressefeltet, så går der få sekunder, og så har du et nyhedsoverblik direkte på din mobil, herefter kan du gemme adressen i bogmærker, så du altid har genvejen lige ved hånden.

God fornøjelse med TotalBold.dk’s mobiltjeneste.

Hvis du har spørgsmål eller oplever fejl, så kontakt os straks på Kontakt@TotalBold.dk, så vil vi hurtigst muligt yde support.

Top-menu
Menu