Наши партнеры

MenuDerfor skal man oddse på fodbold på nettet

De fleste fodboldinteresserede danskere er klar over, at deres viden om fodbold kan være penge værd, men ikke alle formår at udnytte det til fulde. Odds handler – i modsætning til casino og spillemaskiner – ikke kun om held. Det handler i den grad også om viden, idet man kan analysere sig frem til det meste.

Så længe bolden er rund er intet sikkert, men det kan alligevel være en fordel at vide, hvad man oddser på. I vores moderne tid kan man ikke kun oddse i de lokale kiosker og på tankstationer, men også på nettet. Der er faktisk rigtig mange danskere – især mænd – som oddser online. Du bør gøre det samme, hvis du gerne vil have glæde af de mange fordele.

Du kan oddse på stort set alt

Du kan med Jetbull betting og andre løsninger oddse på stort set alt inden for fodbold. Der kan ikke blot oddses på kampresultater, men også på antal hjørnespark, antal gule kort, første målscorer og meget, meget mere. Du kan sågar oddse på, hvilken spiller der først bliver skiftet ud i en given kamp.

Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Æresdivisionen og Allsvenskan er nogle af de fodboldligaer, du kan oddse på. Det er naturligvis også muligt at oddse på Champions League og Europa League.

Du behøver ikke at rejse dig fra sofaen

Du er takket være online betting ikke nødsaget til at rejse dig fra sofaen for at oddse. Du kan nemlig nemt og sikkert oddse via din smartphone, tablet eller computer. Det kan du gøre via en hjemmeside eller en app – afhængigt af spiludbyder. Er man vant til at besøge den nærmeste tankstation flere gange om ugen, vil denne fordel være guld værd. Det er trods alt dejligt at spare lidt tid og ikke mindst besvær.

Der udbydes høje odds

En sidste nævneværdig fordel er, at du er sikret højere odds online end offline. Med andre ord kan du tjene flere penge ved at oddse på nettet, hvis du gætter rigtigt. Det er i øvrigt vigtigt at være bekendt med, at oddsene kan variere betydeligt fra udbyder til udbyder. Det kan godt betale sig at sammenligne odds med henblik på at maksimere sit potentielle afkast. Husk at du sagtens kan spille hos flere forskellige udbydere.

Jetbull er blot én af de udbydere, som byder på høje odds til alle spillere. Du kan med fordel tjekke deres odds ud, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvor konkurrencedygtige de rent faktisk er.

Du kan live bette fra det lokale fodboldstadion

Det er på nettet, at man kan oddse uanset tid og sted. Foruden traditionel odds findes der også live odds, som er mere udbredt end nogensinde før. I dag er der rigtig mange, som oddser på igangværende kampe. Det kan lade sig gøre via en ganske almindelig smartphone. Download blot den valgte spiludbyders app eller spil med direkte fra en mobilvenlig hjemmeside.

Det er takket være live odds muligt at live bette direkte fra det lokale fodboldstadion. Du kan altså oddse på den kamp, du er taget ind for at se, mens den bliver spillet. Det er alt andet lige med til at øge spændingen.

Top-menu
Menu