Наши партнеры

MenuOptakt: El Clásico – FC Barcelona – Real Madrid

Spansk fodbold

Så er det i aften, at det store spanske-opgør bliver sparket i gang, et opgør som mange har glædet sig til, der er selvfølgelig tale om kampen mellem ærkerivalerne Barcelona og Real Madrid også kaldet “El Clásico”, ingen af disse opgør er ens

Det bliver uden tvivl en yderst intens kamp. Begge hold røg tidligere på ugen ud af Champions League, dermed vil begge hold nu koncentrerer sig fuldt ud om ligaen, og her ser det ikke for godt ud for Real Madrid, der i øjeblikket indtager en fjerdeplads, seks point efter ærkerivalerne, FC Barcelona.

Begge hold er stærkt svækkede til aftenens kamp. Real Madrid er ude med de to rutinerede forsvarsspillere, Fabio Cannavaro og Roberto Carlos og de to fløjspillere David Beckham og Jose Antonio Reyes, udover dem er også Sergio Ramos, Mahamadou Diarra og Miguel Torres tvivlsomme, men alle tre er udtaget til truppen i aften.

Også FC Barcelona må se bort fra nogle af deres stjerner, her er der tale om Ludovic Giuly og Gianluca Zambrotta, som begge har karantæne, men også holdets troldmand, Ronaldinho er tvivlsom inden kampen, da han har smerter i venstre ben, kort før kampstart vil det blive afgjort om troldmanden er med i “El Clásico”.

Hvis man tager et kig på statistikken over de seneste fem opgør mellem ærkerivalerne, ser det således ud:

I hele statikken er Real Madrid førstnævnte.

22. oktober – 2006: 2-0

1. april – 2006: 1-1

19. november – 2005: 0-3

20. november – 2004: 0-3

10. april – 2004: 4-2

En sejr til Barcelona i aften vil betyde, at de kommer otte point foran Real Madrid, og med kun tolv runder tilbage, vil et mesterskab til Real Madrid se næsten umuligt ud, hvorimod der bliver spænding i toppen mellem de to ærkerivaler, hvis Real skulle gå hen og vinde, så vil Real Madrid nemlig kun være to point fra Barca.

Real Madrids træner, Fabio Capello hænger i en meget tynd tråd, det forlyder at, hvis Real taber i aften, vil Capello blive fyret uanset prisen.

Forventede holdopstillinger:

Barcelona: Víctor Valdés – Oleguer, Thuram, Puyol, Sylvinho, Márquez – Xavi, Deco, Messi – Eto’o, Ronaldinho.

Real Madrid: Casillas – Michel Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Torres – Gago, Diarra, Guti – Robinho, Raúl, Van Nistelrooy.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Barcelona har en klar fordel, da de er på hjemmebane, deres hold ser umiddelbart stærkt ud, men det vil blive noget af et minus hvis holdet må se bort fra Ronaldinho, hvis man tager et kig på modstanderen Real Madrid må man sige, at deres præstation i onsdags mod Bayern München absolut ikke var god. Klubben må se bort fra en del profiler, og det kan blive afgørende, men Real har flere gange vist i netop “El Clásico”, at man ikke skal undervurdere dem. Grundet Barcas hjemmebane fordel, og Reals ikke specielt prangende spil, hælder vi til en 2-1-sejr til FC Barcelona, og dermed et farvel til Capello og højst sandsynligt også til et mesterskab til Real Madrid.

Optakten starter fra kl. 21.00, mens kampen fløjtes i gang kl. 22.00, det hele kan ses på Kanal 5.Kommentér

En kommentar til “Optakt: El Clásico – FC Barcelona – Real Madrid

  1. Mikkel Lasson siger:

    God optakt. Real Madrid skal vinde kampen for at gøre sig forhåbninger om et mesterskab. Derfor tror jeg kampen ender uafgjort, 1-1 eller 2-2 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu